viernes, 11 de diciembre de 2015

A l'auditori!

El divendres 20 de Novembre vam a anar a veure un espectacle a l'Auditori. Vam treure les entrades a través de Apropa Cultura. L'apropa és un programa que ajuda a viure experiències i ajudar els joves i adults que patim alguna deficiència a poder veure espectacles a preus més reduits i en diferents horaris.
 http://mercatflors.cat/wp-content/uploads/2015/09/Sin-t%C3%ADtulo-3.png

Nosaltres vam anar a veure el concert "Vaivé amb Brodas Bros" i ho van disfrutar molt. Teniem al nostre costat un grup de jovenets, segurament d'alguna escola, que van passar el temps aplaudint i  corejant les cançons i animant tot. El grup que teniem a l'escenari era molt txulo, i estava format per 2 grups: 6 joves que s'encarregavan de la mùsica, i 4 ( 2 nois i 2 noies) que portaven tota la qüestió del cant i el ball.

Abans d'entrar, varem anar a  prendre un café a la mateixa cafeteria de l'Auditori. Va anar molt bé i va sortir molt bé de preu. Després al tornar a casa, ho vam comentar amb la família.
 
L'Auditori és un edifici modern de 42 000 m2 dissenyat per l'arquitecte Rafael Moneo i es va inaugurar el 22 de Març del 1999. Es un edifici molt maco i pots visitar-ho demanant permís convenient.  Es la seu de la Orquesta Sinfónica de Barcelona i Nacional de Catalunya, de la Banda Municipal de Barcelona i del Museu de la Música.
 http://ajuntament.barcelona.cat/glories/wp-content/uploads/ObtenerImagen1-600x335.jpg

No hay comentarios:

Publicar un comentario